Günay Mutfakta

YEMEK YAPMAK BİR SANATTIR

10 Nisan 2015 Cuma

TARHANA ÇORBASI

›
Tarhana Çorbası için malzemeler; 3 yemek kaşığı toz tarhana 1 yemek kaşığı salça 5 su bardağı su 50 gram margarin Tuz N...
29 Ocak 2015 Perşembe

İŞKEMBE ÇORBASI

›
MALZEMELER 750 gr işkembe ( Dana veya kuzu ) 10-12 bardak su 2 Kahve fincanı sirke ( Tercihen üzüm sirkesi ) 6-7 diş sarımsa...

ÇİKOLATALI TART

›
Malzemeler •    ¼ su bardağı kakao •    ¼ çay kaşığı tuz •    125 gr tereyağı •    ½ su bardağı pudra şeker •    1+1/4...
1 yorum:

MİLFÖY HAMURDA ARMUT TATLISI

›
MALZEMELER 9 adet milföy 9 adet armut 2 su b.toz şeker 3 adet karanfil Bir tutam hibuskus Ceviz YAPILIŞI Armutların kabukla...

ISLAK KURABİYE

›
Kurabiyesi için: 3 yemek kaşığı kakao (25-30 gr kadar) 125 gr. tereyağı ( Tereyağı yerine margarin de kullanabilirsiniz) 1 çay ...
14 Ocak 2015 Çarşamba

GÜLLÜ MANGOLU TART

›
Misafirlerinizi şaşırtacağınız çok değişik bir tarif veriyorum.Oldukça basit fakat bu gül şekli servislerinizde göz kamaştırıcaktır. ...

BOŞNAK ÇARŞAF BÖREĞİ ISPANAKLI

›
MALZEMELER 2,5 su bardağı   su 7,5 su bardağı   un 1 yemek kaşığı   sirke 1 tatlı kaşığı   tuz 1 su bardağı   sıvı yağ 1...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.