Günay Mutfakta
YEMEK YAPMAK BİR SANATTIR
10 Nisan 2015 Cuma
TARHANA ÇORBASI
›
Tarhana Çorbası için malzemeler; 3 yemek kaşığı toz tarhana 1 yemek kaşığı salça 5 su bardağı su 50 gram margarin Tuz N...
29 Ocak 2015 Perşembe
İŞKEMBE ÇORBASI
›
MALZEMELER 750 gr işkembe ( Dana veya kuzu ) 10-12 bardak su 2 Kahve fincanı sirke ( Tercihen üzüm sirkesi ) 6-7 diş sarımsa...
ÇİKOLATALI TART
›
Malzemeler • ¼ su bardağı kakao • ¼ çay kaşığı tuz • 125 gr tereyağı • ½ su bardağı pudra şeker • 1+1/4...
1 yorum:
MİLFÖY HAMURDA ARMUT TATLISI
›
MALZEMELER 9 adet milföy 9 adet armut 2 su b.toz şeker 3 adet karanfil Bir tutam hibuskus Ceviz YAPILIŞI Armutların kabukla...
ISLAK KURABİYE
›
Kurabiyesi için: 3 yemek kaşığı kakao (25-30 gr kadar) 125 gr. tereyağı ( Tereyağı yerine margarin de kullanabilirsiniz) 1 çay ...
14 Ocak 2015 Çarşamba
GÜLLÜ MANGOLU TART
›
Misafirlerinizi şaşırtacağınız çok değişik bir tarif veriyorum.Oldukça basit fakat bu gül şekli servislerinizde göz kamaştırıcaktır. ...
BOŞNAK ÇARŞAF BÖREĞİ ISPANAKLI
›
MALZEMELER 2,5 su bardağı su 7,5 su bardağı un 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ 1...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle