MALZEMELER
9 adet milföy
9 adet armut
2 su b.toz şeker
3 adet karanfil
Bir tutam hibuskus
Ceviz
9 adet milföy
9 adet armut
2 su b.toz şeker
3 adet karanfil
Bir tutam hibuskus
Ceviz
YAPILIŞI
Armutların kabuklarını soyun.Kararmaması için limon sıkılmış suyunuzun içerisine atın.
Armutların dip kısmından kabak oyucağı ile çekirdeklerini çıkartın.Tencereye armutları dizin.Üzerlerine karanfilleri ve şekeri ilave edin.Armutları pişirmeye bırakın.
Pişen armutlarımızı soğuduktan sonra cevizleri içlerine yerleştirin ve milföylerimizin ortasına koyun , uçlarını yukarı gelicek şekilde birleştirin.
250 c fırında milföyler kızarıncaya kadar pişirin.Üzerine hemen pudra şekeri serpin.Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder