Malzemeler;
- 1 adet iki katlı kakaolu pastaban
- 1 paket çikolatalı puding
- 1 paket çikolata sosu
- 2 adet muz
- Keki ıslatmak için süt
Yapılışı;
- Öncelikle kekinizin alt tabanını pasta tabağına yerleştirip bir fırça kullanarak süt ile ıslatın.
- Çikolatalı pudingi paketin üzerindeki tariften biraz daha az süt ile hazırlayıp ıslattığınız alt katın üzerine dökün.
- Muzları dilimleyip puding üzerine yerleştirin.
- Kekinizin üst tabanını da pudingin üzerine kapatıp süt ile tekrar ıslatın.
- Çikolata sosunu hazırlayıp komple kekinizin üzerine yayın.
- Bir gün önceden yaparsanız ertesi güne çok daha lezzetli oluyor.Afiyet olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder