Kalmış, bayatlamış, artmış keklerinizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Bende artan kırmızı kadife kekimi böyle değerlendirdim.Misafirlerime hazır şeker çikolata yerine kendi elimle yaptığım bu çikolata toplarımı ikram ettim çok beğendiler.
Kırmızı kadife kek kırıntısı
200gr labne peyniri
Robottan çekip kırmızı kadife kek kırıntılarımızın içerisine 200 gr labne peyniri ekleyip yoğuruyoruz.Ardından bu hamurdan küçük parçalar koparıp elimizde yuvarlıyoruz.
ÜZERİNİ KAPLAMAK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
250gr Kuvertür çikolata
Hazırladığımız kek hamurlarımızı benmari usulü erittiğimiz çikolatanın içerisine atıp her yanının çikolataya bulanmasını sağlıyoruz ve bir çatal yardımı ile çıkartıp yağlı kağıt serilmiş bir zemine çikolatalı toplarımızı kurumaları için bırakıyoruz.Benmari usulü erittiğimiz çikolatamızı krema torbasına koyarak kuruyan kek toplarımızın üzerine şekiller yapıyoruz ve kurumaya bırakıyoruz.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder