16 Haziran 2014 Pazartesi
PARMESANLI YEŞİL KABAK CRİSPY
MALZEMELER
2 orta boy kabak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1/4 bardak rendelenmiş taze Parmesan
1/4 fincan sade kuru ekmek kırıntısı
1 çay kaşığı tuz
Taze çekilmiş karabiber
YAPILIŞI
Yeşil kabakları dilimleyin. Bir kapta rendelenmiş parmesan peyniriyle , ekmek kırıntıları , tuz ve biber ile karıştırın. Yağlı kağıt üzerine hazırlanan tepsiye tek kat olarak kabakları hazırlamış olduğunuz harça iyice bulayıp sıralayın.
kabakları fırında gevrek , 25 ila 30 dakika.iyice gevrekleşene kadar kızartın.Üzerine renk versin diye incecik kıyılmış maydanoz sapı serpin Hemen servis yapın.Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder