16 Haziran 2014 Pazartesi

PARMESANLI YEŞİL KABAK CRİSPY


MALZEMELER

2 orta boy kabak 
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1/4 bardak rendelenmiş taze Parmesan
1/4 fincan sade kuru ekmek kırıntısı
1 çay kaşığı tuz
Taze çekilmiş karabiber
YAPILIŞI
Yeşil  kabakları dilimleyin. Bir kapta rendelenmiş parmesan peyniriyle , ekmek kırıntıları , tuz ve biber ile karıştırın. Yağlı kağıt üzerine hazırlanan tepsiye tek kat olarak kabakları hazırlamış olduğunuz harça iyice bulayıp sıralayın. 
 kabakları  fırında gevrek , 25 ila 30 dakika.iyice gevrekleşene kadar kızartın.Üzerine renk versin diye incecik kıyılmış maydanoz sapı serpin Hemen servis yapın.Afiyet olsun