- YAPILIŞI
- Kaynar elma suyunu çayın üstüne döküp ve soğuyana kadar demlenmeye bırakın. Sonra süzün.
Küçük bir kapta yumurta akını çırpın, 1 çorba kaşığı şeker ekleyip çırpın sonra, 1 yumurta sarısını ekleyin ve soğutulmuş çayıda dökün.
Ayrı bir kapta kremşantiyi,hazırlayın.
Eğer isterseniz, gıda renklendirme boyasından bir kaç damla ilave edin.Kremşanti ile yumurtalı karışımı çırpıp dondurma kaplarına yerleştirin.
Üzerlerini kapak ile kapatın dondurucda bir kaç saat bekletin ve dondurmanız hazır afiyet olsun.
- Kaynar elma suyunu çayın üstüne döküp ve soğuyana kadar demlenmeye bırakın. Sonra süzün.
18 Haziran 2014 Çarşamba
YEŞİL ELMALI DONDURMA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder